Nye skoler - nye bestyrelser

tor, 04/11/2019 - 19:17 -- lib34

Kære forældre i Egebjerg, Nykøbing, på Odden og i Højby

1.august 2019 har vi to skoler i vores nordlige del af skønne Odsherred. Nordskolen lukkes og de to nye skoler opstår: Højby skole og Egebjerg-Nykøbing-Odden skole.
​​​​​​​Når nye skoler oprettes skal der vælges nye bestyrelser, og det starter vi med efter påskeferien. Vi inviterer jer til informations-kandidatopstillingsaftener, og vi håber at I vil hjælpe og bistå med jeres deltagelse i de to bestyrelser. Vi håber, at både vores nuværende medlemmer og nye forældre vil stille op. I Egebjerg og på Odden skal vi også vælge forældrerepræsentanter til vores børnehaver.

Der afholdes informationsaftener på alle skoler således. Alle steder ml. kl. 19 og 20.
Onsdag 24.4. holdes mødet i Egebjerg
Tirsdag 30.4. holdes mødet på Odden
Onsdag 1.5. holdes mødet i Nykøbing
Torsdag 2.5. holdes mødet i Højby

Hvis man ikke kan deltage, men ønsker at være kandidat til en plads i bestyrelserne, kan man skrive til Helle: hebju@odsherred.dk eller blot give besked på skolernes kontor.

Vi glæder os til at se jer og ikke mindst til at arbejde sammen om vores elevers og jeres børns pasning og skolegang.

De bedste påskehilsner
Simon Larsen, bestyrelsesformand & Helle Bender Justesen, skoleleder.