SFO, juniorklub og aftenklub

SFO

Vi er et pædagogisk fritidstilbud for børn i skolealderen (børnehaveklasse til 3. klasse) og er normeret til 42 børn

Åbningstid: Skoledage: 6,30 - 8,00 og 14,00 - 16,30. Skolefridage: 6,30 -16,30

Vores pædagogik tager udgangspunkt i skolens værdier Leg, Læring, Kunst og Dannelse, samt i at alle mennesker ikke er ens, men er lige meget værd. Derfor skal børnene gennem oplevelser, som de får sammen, lære at kende og respektere hinanden som de er.
Alle børnene er ude mindst 15 minutter hver dag, torsdag er vores udedag, og der er alle børn ude det meste af dagen – vi laver bål og eftermiddagsmåltidet forberedes oftest over bålet.
De børn, der er tilmeldt SFO´s morgenåbning, tilbydes morgenmad fra 6:30-7:30.
Alle børn tilbydes et lille mellemmåltid kl. 14:15.

Telefonnummer til SFO: 23 80 64 21

CHECK-IN (juniorklub) / AFTENKLUB

Er et pædagogisk fritidstilbud for børn og unge mellem 10 – 18 år.
Der er en dagklub og en aftenklub. Dagklubben er for alderen 4. kl. – 6. kl. og aftenklubben er for alderen 6. klasse – 18 år.
I dagklubben kan børnene købe et madklippekort – 50 klip for 25 kr. Et klip dækker oftes et lille eftermiddagsmåltid.

Institutionens værdier:

Klubben er rammen om venskaber, fortrolig snak og spirende fremtidsplaner.
Der er plads til alle, og det er vigtigt for os at mangfoldigheden kan blomstre.
Det handler om tid og tillid og om at være noget for hinanden. Det gør vi fordi vi ved at børnene er morgendagens demokratiske borgere.
Klubben er at lære sig selv og andre at kende – og at vokse op i trygge rammer.
Sommetider laver vi værksteder til læring, fordybelse og traditioner.

Åbningstid:

Dagklubben har åbent mandag – torsdag fra skolen slutter til kl. 16.30 og fredag til kl.  16.00.
Aftenklubben har åbent mandag og onsdag aften fra 18.30 – 21.30
I skoleferier har vi lukket, desuden er der 7 lukkedage om året, mellem den 24. december - 1. januar og de 3 dage før påsken.

Telefonnummer til juniorklub (Check-In): 59 32 65 33