Skolen

Skolen en lille skole, der giver mulighed for et spændende samarbejde på tværs af klassetrin.  Der er 71 elever og 9 lærere. Skolen er bygget i 1960 og Willemoes hallen i 1984. Skolen er blevet ombygget og renoveret i 2006/2007, sådan at skolens fysiske rammer for de kreative - og praktisk/musiske fag, arbejdsmiljø for børn og voksne, er blevet optimeret.

Vi ønsker at være en skole med en god trivsel, tryghed, høj faglighed og en positiv udvikling af elevernes sociale kompetencer.

Skolen ønsker en positiv omgangsform/tone og adfærd blandt børn og voksne. En skole, hvor forskellighed accepteres, respekteres og værdsættes. Forskellighed betragtes som en styrke.
Vi ønsker, at elevernes arbejdsmiljø skal motivere læring og trivsel. Både skolen og hallen er ramme om en bred vifte af tilbud til borgerne i området.

Nordskolen, Odden - skole
Skoletoften 7